Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

online LOB-Congres van het Noorden

Het thema is ‘ervaringsleren’ en het programma omvat verschillende werksessies.

LOB Ervaringsleren 
Op donderdag 14 maart organiseert Regio Noord een online LOB-congres van het Noorden. Het thema is ‘ervaringsleren’. 
We bieden 6 hele verschillende werksessies aan die allen tot doel hebben dat je na deze sessie de inhoud zelfstandig kunt delen met collega’s en/of dat je de informatie de volgende dag direct kunt omzetten in actie. 

Na de sessie ontvang je direct in de mail de PPT en de eventueel benodigde bijlagen/links/tools. Doordat je eerst de werksessie zelf ervaart, kun je het daarna gemakkelijk en laagdrempelig zelf verzorgen.  

 

Tijden werksessies:

13.30 – 14.45u
15.00 – 16.15u

 

Voor wie? 
Ben jij decaan, mentor/coach of LOB-coördinator en werk je op het vmbo, havo/vwo? Dan is dit dé plek voor jou om je kennis uit te breiden om deze vervolgens te kunnen delen op je school, onder de collega’s en met je teamleider(s). 

 

Het programma
We hebben 6 hele verschillende werksessie die we online aanbieden verdeeld over 2 rondes. Je kunt er dus maximaal 2 volgen.

 

Aanmelden 
Via de link kun je, je aanmelden. 
Een week voorafgaand aan het online LOB-congres ontvang je de bevestiging met daarin de TEAMS link van je gekozen werksessie(s). 
 

Programma

14 maart 2024
13.30 - 16.15 uur
online
Noord

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.