Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

OPeRA netwerkbijeenkomst

en netwerkbijeenkomst met als thema ‘Studiekeuzetesten & studiekeuzecheck/matching’, met aansluitend een facultatieve borrel tot 16:45 uur.

De netwerkbijeenkomst staat open voor iedereen die regionale samenwerking tussen vo en ho een warm hart toedraagt. De doelgroep is bestuurders, leidinggevenden (rectoren en schooldirecteuren uit het voortgezet onderwijs; bestuurders, opleidings- en onderwijsdirecteuren uit het hoger onderwijs), decanen, beleidsmedewerkers, studieadviseurs, afdelingsleiders, coördinatoren en andere sleutelfiguren op het gebied van aansluiting.

 

De gastsprekers zijn drs. Franz Maissan, RL (docent/onderzoeker Hogeschool van Amsterdam, A&O psycholoog, organisatie- en loopbaanadviseur Trans Vision) en Karlijn Soppe (gastprofessor en postdoctoraal onderzoeker, Universiteit Gent).

 

Locatie

Meer informatie en aanmelden

 

1 juni 2023
13:30 tot 16:00 uur
Universiteit van Amsterdam

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.