Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB
categorie
regio

Betekenisvol reflecteren op LOB-activiteiten

Scholen steken veel energie in het ontwikkelen van een mooi LOB-programma, waarbij jongeren ervaringen kunnen opdoen om meer inzicht te krijgen in hun talenten en motieven.

online | 15.30-16.45 uur

In deze werksessie kijken we, samen met onderzoeker en innovatiedocent Sander Berendsen, hoe je reflectie effectief en betekenisvol maakt. We gaan met elkaar in gesprek en delen ideeën, inspiratie en tips die je direct in praktijk kunt brengen.
 

Inschrijven Lees verder >

Kenniskring ISK en LOB

Tijdens de online- bijeenkomsten van de kenniskring ISK en LOB komen er verschillende LOB-gerelateerde thema’s aan de orde die relevant en toepasbaar zijn in de ISK. Het programma van deze bijeenkomst wordt binnenkort bekend.

online | 15.30-16.45 uur

Heb je zelf een thema dat je graag zou willen bespreken met andere ISK’s of heb je een goed LOB voorbeeld dat je zou willen delen? Neem dan contact op met Annet Hermans of Marieke Bakema.

Inschrijven Lees verder >

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.