Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

Vertel je verhaal!

Saxion en Universiteit Twente hebben een symposium georganiseerd over Narratief Werken in het MBO, HBO en WO Onderwijs.

Narratief werken in het mbo, hbo en wo onderwijs – jezelf en de ander leren kennen in diverse (professionele) contexten.


Middels diverse sprekers en workshops inspireren we elkaar en delen we kennis ter versterking van het narratief werken in de onderwijssetting. Bij narratief werken staat het maken en delen van verhalen centraal: verhalen over je eigen persoon en leven, over student zijn en professional worden en/of over kwetsbaarheid en kracht. In een snel veranderende wereld waarin studenten vaak geconfronteerd worden met stress en keuzeproblemen, is narratief werken gericht op het ontwikkelen en versterken van de weerbaarheid, veerkracht, welbevinden en (professionele) identiteit van studenten.

 

Doelgroep: professionals (docenten, mentoren, coaches, studieloopbaanbegeleiders, studentpsychologen, studieadviseurs etc.) die werkzaam zijn in het mbo, hbo of wo onderwijs. 

 

Programma
12.00 Ontvangst met lunch
13.00 Welkomstwoord 
Marga Ligtenberg 
13.05 Het belang van autobiografische reflexiviteit
Gerben Westerhof 
13.25 De methode Uit je verhaal
Monique Engelbertink
13.40 Het verhaal van de student centraal 
Gina Daisy Jones
14.00 Pauze
14.15 Workshopronde 1
15.30 Workshopronde 2
16.30 Afsluiting en borrel

 

meer informatie en aanmelden

 

11 maart 2024
12.00 - 17.00 uur
Gasfabriek Deventer

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.