Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

NewBee Fest

Na de succesvolle eerste editie van het NewBee Fest in Rotterdam vindt de tweede editie plaats in Zwolle op de campus van Hogeschool Windesheim. 

Met het NewBee Fest brengen we docenten, studenten, opleidingsmanagers, ondersteuners, directieleden, onderzoekers en lectoren uit het hogere economische onderwijs samen, zodat we van en met elkaar kunnen leren. Voor internationale collega's en studenten organiseren we een Engelstalig programma. Wat is het NewBee Fest? Een festival waar we de noodzaak, het plezier en het geklooi rond de vernieuwing van business en economisch onderwijs met elkaar delen. 

 

Voor wie?
Voor iedereen die bij wil dragen aan een duurzaam en toekomstbestendig hoger economisch onderwijs. Kom ervaringen delen, nieuwe dingen ontdekken, dilemma’s voorleggen en tools uitproberen. Verbreed je blik! 

 

Oproep!
Er is ruimte voor diverse workshops van 45 minuten rond het vernieuwend economisch onderwijs in zowel het Nederlands als het Engels. Wil jij graag een workshop leiden? Laat het ons weten via: newbeefest@gmail.com(opent in nieuw tabblad). We lezen graag wie je bent, wat jouw idee is voor een workshop, de voertaal en hoeveel tijd je nodig denkt te hebben. 

 

Programma
We openen samen het NewBee Fest om 10:00 uur met koffie/thee en wat lekkers. De dag staat in het teken van diverse workshops over vernieuwend business en economisch onderwijs voor een duurzame en inclusieve wereld. Binnenkort kan je je aanmelden voor deze workshops. Om 16:00 uur is er ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij de lectorale rede van Liesbeth Rijsdijk (lector Netwerken in een Circulaire Economie). We sluiten samen het NewBee Fest af met een borrel rond 17:00 uur. 

 

meer informatie en aanmelden

 

 

6 oktober 2023
10-00 - 18.00 uur
Hogeschool Windesheim Campus 2 8017 CA Zwolle

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.