Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

Netwerkbijeenkomst V(S)O-MBO-HBO

We gaan in op actuele thema's, zoals: LOB en de doorlopende begeleidingslijn V(S)O-MBO-HBO.

 

 

Er is een programma samengesteld met een inspirerende keynote van Jonne Vulperhorst, Educational Advisor & Trainer, werkzaam aan de Universiteit van Utrecht. Jonne is gepromoveerd op studiekeuzebegeleiding. Hoe maken jongeren eigenlijk hun keuze? Wat kunnen wij daarvan meenemen in onze dagelijkse praktijk?

 

Wat kun je deze middag onder andere verwachten:

  • Charlotte Vissenberg, associate lector bij Windesheim vertelt ons meer over het kwalitatieve onderzoek naar de sense of belonging van studenten met enkele verrassende uitkomsten.

  • Hoe is het studeren aan een Ad; informatie en ervaringen van huidige studenten.

  • Het Expertisepunt LOB verzorgt een infosessie: Versterken van je lob programma en studiekeuzebegeleiding.  Voor meer informatie kun je een mail sturen naar Ellis van Dam of Carlo Kok.

 

Tijdens deze middag is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan, kennis te delen en te netwerken. Er zullen studenten aanwezig zijn die hieraan bijdragen.

We zien je graag op 16 mei, neem gerust je collega's mee!

 

Meer informatie

Aanmelden

 

16 mei 2024
12.00-17.30 uur
Windesheim, Zwolle

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.