Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

Directeurendag LOB regio Zwolle

Op donderdagmiddag 28 september 2023 organiseert het Deltion College de tweede editie van de Deltion Directeurendag.

Relatiemanagers Marieke Kieftenbelt en Monique Huisman heten u deze middag van harte welkom en nemen u mee in een inspirerend programma. De middag staat in het teken van ‘Kansen en mogelijkheden creëren’. We onderzoeken samen welke kansen we al pakken en ontdekken welke mogelijkheden we nog kunnen creëren.

 

Het Expertisepunt LOB verzorgt twee workshops:

Wat kan LOB mogelijk betekenen in voorkomen vsv? Landelijk zijn de Voortijdig schoolverlaten (vsv) cijfers hoog en de overgang van het vo richting het mbo blijft hierin een kwetsbare overstap. In deze workshop legt Ellis van Dam uit op welke wijze LOB een ondersteunende rol kan spelen om (kwetsbare) jongeren adequaat te ondersteunen. Ellis is regiocontactpersoon bij het LOB Expertisepunt. Het Expertisepunt LOB ondersteunt scholen bij het versterken van de loopbaanontwikkeling, -oriëntatie en -(studie)begeleiding van jongeren. Tijdens deze workshop zal er ook ruimte zijn om goodpractises te delen met elkaar.

Workshopleider: Dr. Ellis van Dam, regiocontactpersoon LOB Expertisepunt
 

Meer informatie

Aanmelden

 

28 september 2023
13.30 - 17.30 uur
Deltion College Mozartlaan 15, 8031 AA Zwolle
Oost

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.