Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

De Staat van het Onderwijs

Jaarlijks brengt de Inspectie van het Onderwijs de Staat van het Onderwijs uit. We brengen dan feiten en cijfers bijeen, tonen meerjarige ontwikkelingen en resultaten en signaleren verbanden en oorzaken.

 

De Staat van het Onderwijs 2024
Op woensdag 17 april presenteren we De Staat van het Onderwijs 2024, tijdens het gelijknamige congres in DeFabrique te Utrecht. Op deze dag staan we stil bij de inhoud van het rapport. In verdiepende sessies gaan we in op verschillende thema’s, die zowel vanuit de wetenschap als uit de praktijk worden belicht. Thema’s die onder andere aan de orde komen zijn kansengelijkheid, basisvaardigheden, passend onderwijs en welbevinden.

 

Fysiek of online deelnemen
Het congres vindt plaats in DeFabrique in Utrecht. Het is mogelijk om het congres de gehele dag of een deel van de dag fysiek bij te wonen. Ook kunt u ervoor kiezen om online deel te nemen aan het plenaire ochtenddeel van het programma. U ontvangt dan een link naar de livestream.

 

Aanmelden

 

17 april 2024
-
DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.