Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB

Congres Jongerenwelzijn in het onderwijs

Niet praten over, maar mét de leerling of student! Help jouw studenten en leerlingen met hun mentale en fysieke gezondheid op 11 & 23 april!

In een maatschappelijke context waarin actief wordt gestreefd naar diversiteit en inclusie in het onderwijs, is het van belang dat alle leerlingen en studenten zich verbonden voelen met de opleiding en/of school en ondersteuning durven te vragen. Dit vraagt om aanpassingen van onderwijsprofessionals, gemeentes en de inrichting van het onderwijs.

Dit is een congres waarin we de stem van de toekomst laten horen en we ons richten op het creëren van een onderwijssysteem dat niet alleen over jongeren gaat, maar ook met jongeren wordt gevormd. Kortom: jongeren staan deze dag(en) centraal!

 

Deze editie van jongerenwelzijn in het onderwijs bestaat niet uit 1, maar uit 2 dagen en 1 e-learning platform! Meer informatie.

 • Congres: Wordt tijdens deze dag bijgepraat over een actueel onderwerp door échte expert en ga tijdens interactieve sessies praktisch aan de slag.
  Programma
  Aanmelden
   

 • Masterclass: Tijdens de eendaagse masterclass zoek je de verdieping op in één thema naar keuze en ga praktisch aan de slag.
  Locatie: La Vie Utrecht, St Jacobsstraat 61, 3511 BP Utrecht
  Aanmelden
   

 • E-learning: Volg geheel in jouw eigen tijd verschillende e-learning sessies over thema's als: motivatie, mentale gezondheid, rouw, suïcide en nog veel meer. Meer informatie.

 

 

11 april 2024
ntb
LocHal Tilburg Burgemeester Brokxlaan 1000 5041 SG Tilburg

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.