Agenda/bijeenkomsten

Expertisepunt LOB
categorie
regio

Wetenschapscongres

Wetenschapsoriëntatie en aansluiting

Den Haag | 10.00-15.00 uur

Informatie en inspiratie voor profielwerkstukken

 

Zit je in 4 of 5 vwo?

Het Wetenschapscongres voor vwo wordt georganiseerd voor leerlingen uit 4 of 5 vwo ter voorbereiding op het profielwerkstuk: onderzoek doen staat centraal. Een dag vol informatie en inspiratie voor je eigen onderzoek. Dit schooljaar wordt het Wetenschapscongres georganiseerd op 29 mei 2024.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

Zit je in 6 vwo?

Dan kun je tijdens het Wetenschapscongres voor vwo een presentatie houden over je profielwerkstuk en meedingen naar de prijs voor de beste onderzoekspresentatie. Heb jij een mooi profielwerkstuk geschreven en vind je het leuk daarover te vertellen? Tot 8 april 2024 kun je je aanmelden voor het geven van een presentatie over je profielwerkstuk tijdens het Wetenschapscongres voor vwo.

 

Meer informatie en aanmelden

 

Lees verder >

Expeditie MBO Amsterdam

Gaan jullie mee op expeditie? Noteer de datum alvast in je agenda!

|

Op 30 mei 2024 openen alle mbo-instellingen in Amsterdam hun deuren speciaal voor alle 3e-jaars vmbo-leerlingen. Noteer de datum alvast in je agenda!

Lees verder >

Kennisdelingsbijeenkomst vavo

Sinds een aantal jaar bestaat de kenniskring vavo en LOB. Deze groep vavo-decanen komt een aantal keer per jaar (online) bij elkaar.

online | 09.30 - 10.45 uur

 

Tijdens deze bijeenkomsten komen verschillende LOB-thema’s aan de orde die relevant zijn voor het vavo. Ook worden er goede voorbeelden gedeeld om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Er is veel ruimte voor interactie.


Het programma voor deze bijeenkomst wordt t.z.t. bekendgemaakt.


Nieuwe deelnemers vanuit het vavo zijn van harte uitgenodigd om zich aan te sluiten!

 

Inschrijven Lees verder >

Brede Vorming MBO pakt het Podium!

Brede Vorming in het mbo biedt ontmoetingen met elkaar, de wereld en met kunst en cultuur. Samen creëren we manieren om werelden te openen voor iedere student én medewerker. Zodat zij in vrijheid verbinden met wat hun leven betekenisvol maakt.

Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden |

We verkennen, delen, leren, manifesteren en vieren een feestje: De Harmonie bestaat 150 jaar en Koen Vos pakt uit met een wervelende slotscène als Practor Brede Vorming. 

 

Als gelegenheidscollectief delen wij de ambitie om het mbo te verbinden aan kunst, cultuur en creatieve maakprocessen. Daarbij verliezen we het beroep, levensbeschouwing, sport, burgerschap en spel niet uit het oog. We leren onszelf het leven door. 

 

Sterker nog, er is óók podium voor jou. Vul het interesseformulier in
(klik hier) als je de uitnodiging wilt ontvangen en/of als je wilt bijdragen.

 

Je bent van harte uitgenodigd!

 

Koen Vos, Firda
Jelle Gietema, De Harmonie
Pieter Baay, Onderwijs 124

 

 

Lees verder >

Save the date - KwaliteitsKompas

Laat je inspireren door thema’s, workshops en projecten en navigeer je weg door de kwaliteitsagenda!

De Rijtuigenloods Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort | ntb

Inschrijfformulier

Uw e-mailadres zal alleen worden gebruikt voor deze bijeenkomst en om jou eventueel hierover te benaderen indien hier aanleiding voor is. Jouw e-mailadres zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.