Inhoudsopgave:
LOB-opdrachtenbank beschikbaar!
Een LOB-programma bestaat uit LOB-activiteiten die in samenhang en cyclisch worden aangeboden. Voor het opdoen van ervaringen, voeren jongeren LOB-opdrachten uit. Deze LOB-opdrachten kan een school zelf ontwikkelen, maar een school kan ook gebruik maken van de (gratis) LOB-opdrachtenbank of kiezen om het LOB-programma aan te bieden op basis van (commerciƫle) LOB-methoden en -activiteiten.
 
  Gebruik maken van de LOB-opdrachten uit de LOB-opdrachtenbank?
Dat kan! De gratis bestaande LOB-opdrachten, zoals uit voorheen het loopbaanmagazijn, zijn geactualiseerd en op een toegankelijke manier ontsloten in de LOB-opdrachtenbank. Door gebruik te maken van de verschillende selectiecriteria zoek en vind je snel een passende opdracht voor vmbo, havo/vwo en mbo. De opdrachten zijn zowel in pfd als in word beschikbaar.
  Op zoek naar een LOB-methode of -product?
Op onze website kun je ze zeker vinden! Om LOB in het onderwijs vorm te geven kan een school kiezen om gebruik te maken van LOB-methoden en LOB-producten. Dit kunnen complete LOB-methoden zijn, maar ook LOB-producten die voor een bepaald LOB-onderdeel een oplossing bieden. Via selectiecriteria kun je zelf aangeven waar je naar op zoek bent.
    Wilt u geen berichten meer ontvangen van het ExpertisepuntLOB? Klik hier