Inhoudsopgave:
Regio-contactpersonen LOB gestart
Afgelopen donderdag 8 maart was de startdag van de regio-contactpersonen LOB. In totaal gaan 17 contactpersonen in de regio aan de slag voor het Expertisepunt LOB. De komende maanden zullen zij in de regio in gesprek gaan met scholen, aansluiten bij bestaand overleg en kunnen ze benaderd worden voor LOB-vragen. Een belangrijke taak zal zijn om praktijkvoorbeelden LOB te verzamelen én te delen!

Op de vacature die het Expertisepunt LOB in november publiceerde, reageerde ruim 150 kandidaten. Voor elke regio zijn in de maanden december, januari en februari sollicitatiegesprekken gevoerd. Alle kandidaten hadden een presentatie en een casus voorbereid, zodat de sollicitatiecommissie zich een goed beeld kon vormen. Dit gaf de sollicitatiecommissie niet alleen een indruk van alle kandidaten, maar gaf tevens een mooi beeld van LOB in de regio! Het invullen van de vacatures bleek een hele puzzel. De regio’s zijn namelijk groot en elke regio is verschillend georganiseerd. Ook moet er per regio aandacht zijn voor vmbo, voor havo/vwo en natuurlijk voor het mbo. Bij elke regio is gekeken welke mix van expertise en ervaring het beste past. We zijn trots op dit nieuwe regio-team LOB!

Op de website stellen alle regio-contactpersonen LOB zich voor. Naast de contactgegevens, de regio en hun expertise, delen de contactpersonen hun drijfveren om aan de slag te gaan voor het Expertisepunt LOB.
     Regio-contactpersonen LOB gestartWilt u geen berichten meer ontvangen van het ExpertisepuntLOB? Klik hier