GEANNULEERD LOB-event regio midden

 donderdag 16 april 2020 12:00-17:00
 Joinn!, Onderdoor 5 in Houten (naast NS-station Houten)
 Het Expertisepunt organiseert, Het Expertisepunt in de regio, Regio Midden

LOB is in onze regio volop in ontwikkeling! Het nut en de noodzaak wordt, met name in het (v)mbo, goed gezien. Ook in de andere onderwijstypes wordt er hard gewerkt om een gedegen programma voor LOB neer te zetten. Tijdens dit evenement nemen we u mee in hoe de leerlingen en studenten de inspanning rondom LOB ervaren en lichten we ons nieuwe aandachtsgebied (hoger beroepsonderwijs) toe. Daarnaast geven we een podium om goede voorbeelden te delen of een flitscollege te geven, bijvoorbeeld over peer-support of de LAKS monitor. Er zijn deelsessies in de vorm van interactieve gesprekstafels over onderwerpen als borging, ouderbetrokkenheid, (het opzetten van) regionaal beleid, LOB bij BBL en we zijn verheugd om een afstudeerproject in de spotlights te mogen zetten zodat een eindproduct over, met en van LOB tot in de puntjes wordt voorzien van jullie inspiratie en feedback!
 
We starten de dag met een inlooplunch en sluiten af met een netwerkdrankje. Er is dus voldoende gelegenheid om alle indrukken met iemand anders te bespreken en je eigen netwerk uit te breiden. Tijdens het programma is er ook tijd om even te kijken bij de tools die het Expertisepunt LOB heeft ontwikkeld om LOB in de eigen organisatie op te starten, te evalueren of op gang te houden.
 
Ondanks dat de bijeenkomst voor de bezoeker kosteloos is, verwachten we uiteraard dat je jezelf aanmeldt en dat je dan ook aanwezig zult zijn. Houd echter goed in de gaten hoe de ontwikkeling van het Corona-virus loopt, dit kan van invloed zijn op (de doorgang van) ons evenement.
 
Jullie zijn van harte welkom!


Aanmelden

Meer informatie: