VERPLAATST- LOB-Congres 'Werk mee aan een toekomstbestendig LOB'

 donderdag 8 oktober 2020 09:00-16:00
 Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenweg 6, 9243 SH in Bakkeveen
 Het Expertisepunt organiseert, Het Expertisepunt in de regio, Regio noord

DEZE BIJEENKOMST IS VERPLAATST VAN 16 APRIL 2020 NAAR 8 OKTOBER 2020

Mogelijk zal het programma worden aangepast aan de actuele ontwikkelingen. Meer informatie over aan-/afmelding en definitieve programma volgt na 1 juni 2020.

LOB wordt inmiddels omarmt door het vmbo, havo, vwo en mbo èn nu sluit ook het hbo aan bij het Expertisepunt LOB. Ook de diverse beleidsontwikkelingen bieden mooie kansen om LOB binnen het onderwijs te verankeren.
Daarom organiseren we een LOB-congres waarbij we jullie een gevarieerd programma aanbieden met een selectie van alles wat er speelt op het gebied van LOB. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen en als organiserend team willen we jullie aanmoedigen om die enthousiaste mentor/SLB en teamleider mee te nemen.
Er is een inspirerende dagopening, vervolgens zijn er 12 workshops om uit te kiezen en tot slot trakteren we nog op 8 diverse flitscolleges en gesprekstafels.
 
De keynotespreker is dit jaar Ruud Veltenaar.
Als filosoof, meervoudig TED-spreker, trendwatcher, friskijker en SDG-diplomat, verzorgt Ruud Veltenaar lezingen, masterclasses en colleges voor bedrijven en instellingen over de hele wereld. Zijn positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten is uniek, aanstekelijk en verfrissend. Met bijna 300 inspirimenten en ruim 50 colleges per jaar en een gemiddelde beoordeling van 9+ voor inhoud en performance, behoort Ruud Veltenaar tot de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers in de markt.
Hij neemt ons mee in een inspirerende keynote genaamd 'stop stealing dreams'