Bijeenkomst regio Noord 'Er gaat niets boven LOB'

 donderdag 18 april 2019 10:00-16:30
 Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
 Het Expertisepunt komt in de regio

LOB is hot, de meerwaarde wordt inmiddels ook gezien door de politiek, vandaar dat er veel aandacht voor is en er veel initiatieven worden ontplooid. De laatste jaren hebben we geconstateerd dat er niet heel veel decanen, mentoren en teamleiders uit Noord-Nederland de landelijke congressen bezoeken.
Vandaar dat wij dit keer naar jullie toekomen. Wij organiseren speciaal voor jullie een LOB-congres precies op de grens van de 3 noordelijke provincies op Nieuw Allardsoog in Bakkeveen.
Hier zullen wij jullie een gevarieerd programma aanbieden met een selectie van alles wat er speelt op het gebied van LOB de laatste tijd.
 
We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen en als organiserend team willen we jullie aanmoedigen om die enthousiaste mentor en teamleider mee te nemen.
 
Er is een inspirerende dagopening, vervolgens zijn er 12 workshops om uit te kiezen en tot slot trakteren we nog op flitscolleges, gesprekstafels en een informatiemarkt.
 
Dus schrijf je snel in want vol = vol. Het congres is gratis* dus de kosten kunnen je niet weerhouden, we hopen je te zien op 18 april.
 
Namens het Expertisepunt LOB,
Regio-contactpersonen Noord-Nederland,
Jeanine, Jeltske en Marc

*) Aanmelding is kosteloos. Wanneer u zich echter aanmeldt en binnen een week voor aanvang zonder opgaaf van gegronde reden afmeldt of op de dag zelf niet verschijnt, zijn wij helaas genoodzaakt 80 euro in rekening te brengen als vergoeding van de door ons gemaakte kosten.