Regiobijeenkomst Noord-Brabant west

 donderdag 21 februari 2019 14:30-17:30
 De Uitvindfabriek, Terheijdenseweg 64 in Breda
 Het Expertisepunt komt in de regio

Hoe versterk je de doorstroom tussen het vmbo-mbo met het loopbaandossier (vmbo) en de loopbaangerichte kennismaking (mbo)

Een vloeiende overgang tussen het vmbo en mbo lijkt logisch om te doen. Maar roept in de praktijk ook vragen op.  Ben jij ook op zoek naar hoe het loopbaandossier een goede plek kan krijgen binnen de overgang naar het mbo en/of het kennismakingsproces? Hoe begeleid je de leerling/student op deze overgang en wat vraagt dit van jou? Hoe versterk je de samenwerking tussen het vmbo en het mbo op de doorstroom van het vmbo naar het mbo?
 
Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we aan de slag met bovenstaande vragen en verwachten we dat jij met een concrete vervolgafspraak,  ter versterking van de samenwerking op de doorstroom in jouw regio, naar huis gaat!
 
Van harte nodigen we iedereen, die in het primaire proces van het vmbo en het mbo betrokken is bij LOB, uit! Dus ben je LOB-coördinator, mentor, coach, slb-er, lob-er etc. in het vmbo en/of mbo? We zien je graag verschijnen op deze interactieve regiobijeenkomst  ter versterking van de doorstroom van het vmbo naar het mbo in de regio.
We vragen je in ieder geval het formulier via onderstaande link in te vullen.  Je kan in het formulier je contactgegevens invullen of een vraag stellen.
 
Aanmelden
Meer informatie: