LOB-themabijeenkomst 'Succesvol doorstromen, dat doen we samen!'

 donderdag 11 januari 2018 10:00-16:00
 Woerden
 ExpertisepuntLOB organiseert


De landelijke bijeenkomst op 11 januari 2018 is dé inspiratie-bijeenkomst voor LOB-coördinatoren, loopbaancoaches, studieloopbaanbegeleiders, decanen, beleidsmedewerkers LOB, schoolleiding en directie.

Op deze LOB-themabijeenkomst staat het samenwerken én doorstromen tussen het vo en mbo en tussen vo/mbo en ho centraal. Ben jij actief op het gebied van doorstroom? En ben je bezig met de doorstroom van leerlingen/studenten van het vmbo naar het mbo, van havo-vwo of van het mbo naar het ho? Nieuwsgierig hoe je samenwerking op het gebied van LOB in de praktijk brengt en hoe andere scholen leerlingen/studenten hierbij op een creatieve manier ondersteunen? Dan is deze bijeenkomst zeker interessant voor jou.

Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over hoe je als school het doorstromen van leerlingen kunt bevorderen, hier regionale samenwerkingsverbanden voor kunt benutten en meer bewust te worden van de rol van LOB.

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte waar twee key-note sprekers een verdiepend kader zullen bieden over boundary crossing en keuzes maken. Daarna kun je sessies met praktijkvoorbeelden volgen over verschillende onderwerpen, zoals:
  • Samenwerken aan LOB in de regio
  • Loopbaandossier, plusdocument en doorstroomdossier
  • Doorstromen naar hoger onderwijsDeze onderwerpen worden verder verdiept door scholen die je meenemen in hun praktijkervaringen. Kom inspiratie opdoen en schrijf je in voor de sessies.
Klik hier voor het volledige Programma
U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.
*Aanmelding is kosteloos. Wanneer u zich echter aanmeldt en binnen twee weken voor aanvang zonder opgaaf van gegronde reden afmeldt of op de dag zelf niet verschijnt, zijn wij helaas genoodzaakt 50 euro in rekening te brengen als vergoeding van de door ons gemaakte kosten.